Перша бджола-блогер на захисті свого виду

Сучасний світ постійно змінюється, і ці зміни впливають не тільки на природу, але також є жорстокими щодо багатьох видів тварин. Промислове сільське господарство, паразити, кліматичні зміни та багато інших факторів стають причиною зникнення певних видів.

Серед них є й бджоли. Саме тому активісти придумують все цікавіші та сучасніші методи, щоб звернути увагу на цю проблему.

Наприклад, в Instagram бджола на ім’я Бі розповідає підписникам веселі історії зі свого життя, наукові факти про бджіл, а також ділиться різними актуальними порадами для збереження екології. І все це не просто так. Мета бджілки Бі — збереження і збільшення чисельності бджіл у всьому світі.

Акаунт бджілки Бі, дуже схожий на Instagram гламурних блогерів: ідеальні кадри на красивих локаціях, ранкова йога на природі, фото з ванни, демонстрація ідеальних ніг та прогулянки Парижем.

Зараз у бджоли-інфлюенсера понад 122 тисячі підписників в Instagram, і з кожним днем їх стає все більше.

Цю сторінку створили вчені з французького фонду BEE FUND. Їх благодійний Бджолиний фонд прагне фінансувати проєкти, які допоможуть врятувати чисельність бджолиної популяції.

“У Франції щороку зникає понад 30% бджолиних сімей”, — йдеться на сайті Бджолиного фонду. “Захист бджоли — це захист людини також”.

Кошти автори проєкту планують отримувати від реклами у соціальних мережах.

3 thoughts on “Перша бджола-блогер на захисті свого виду

  1. Спасибо за внимание. Всех благодарю. Особая благодарность пользователю Moderator

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *