Де бджолярам знаходити відгуки про продукцію компанії BeeWell

Бджільництво це поєднання спостережень, терпіння і працьовитості. А винагородою стає мед, який кожний бджоляр може отримати, якщо зуміє правильно доглянути за своїми вуликами. Не залежно від того, бджільництво для вас хобі чи справа, яка приносить прибуток, вам завжди потрібно вчитися та дізнаватися щось нове про роботу на пасіці.

На щастя, сьогодні у бджолярів все більше можливостей отримувати інформацію від досвічених професіоналів, які допомагають цінними порадами доглядати за вашими вуликами. 

Зараз такі підказки є особливо потрібними, адже бджоли перебуваються у великій небезпеці через забруднення, паразитів і пестициди. У такий час пасічникам просто необхідно, знати, як добре організувати роботу на своїй пасіці, щоб отримати найкращі результати бджолосімей. 

 

Саме тому команда BeeWell завжди рада, коли наша продукція тестується професіоналами. Адже так бджолярі можуть дізнатися про дієвість препаратів, які ми виготовляємо для того, щоб ви відчули безтурботність ефективного бджільництва. 

YouTube-канал “матковод” вже не раз ділився своїми відгуками про продукцію BeeWell. І ми тішимося, що наші препарати та засоби для бджільництва отримують чудові фідбеки від автора каналу.

 

Пан Ігор вже встиг випробувати препарати “Амітраз”, “Апіфлум” та “Апіваро” проти вароатозу: 

Результати можна переглянути у цьому відео: 

А також розповів про препарат “Апісепт” проти нозематозу, аскосферозу і всіх видів гнильців та вітамінний комплекс “АПІВІТ+В12”: 

 

Хочемо нагадати, що зараз у вас є чудова можливість придбати “АПІВІТ+В12” зі знижкою та попіклуватися про стан пасіки перед літнім сезоном.

Вітамінний комплекс“Апівіт +В12” містить усі вітаміни та амінокислоти, які є життєво необхідними для бджіл. 

Застосування препарату забезпечує прогресивне нарощування живої маси бджолиних сімей. Продовжує життя бджіл та стабільне функціонування обмінних процесів. Збільшує виділення маточного молочка в час вигодовування маток.

А якщо хочете й надалі переглядати тестування нашої продукції стежте за оновленнями на каналі “матковод”. Попереду багато корисної інформації, яка допоможе у роботі на вашій пасіці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *